Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
beépített
Típus:
családi ház
Vételár:
57 M Ft
Alapterület:
240 m²
Telekterület:
1 689 m²
Ingatlan állapota:
jó állapotú
Szobák száma:
5
Pince:
van
Épület szintjei:
2
Fűtés:
vegyes tüzelésű kazán, padlófűtés
Komfort:
duplakomfortos
Kilátás:
kertre néző
Cím:
Veszprém megye, Révfülöp
Fürdő és WC:
külön és egyben is
Légkondicionáló:
nincs
 

Hivatkozási szám:
35
Megjegyzés:

Révfülöp felső részén, de mégis közel a Balatonhoz eladásra kínálom egy igényesen megépített, egyedi készítésű családi házat! A strand kényelmes tempóban maximum 10 perc alatt megközelíthető. 
A ház 40 cm-es téglából épült (38-as tégla és 2 cm vakolat). Minőségi nyílászárók, járólapok és parketta található az ingatlanban. Az egyedi kialakításnak köszönhető, hogy az emeleten minden szobából erkély nyílik, ahonnan csodálatos a kilátás, egyikből a Balatonra is.
3 fázisú a villanyóra, így nem fordulhat elő, hogy az egész házban elmegy az áram. Fűtést jelenleg vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A földszinten és az emeleten padlófűtés is van. 
A kertet, bió gyümölcsfák (nem permetezett), egy sor szőlő (Zala gyöngye, Othello) és csodálatos rózsák és kerti növények díszítik. Elektromos kapu, szépen kialakított vas kerítés fogadja az odalátogatókat.
A pincében kisebb helységeken kívül van egy hatalmas garázs, mely több autó tárolására is alkalmas. Itt az egyik kisebb helység alkalmas szauna kialakítására is, minden adott hozzá.
A kertben ciszterna is el van helyezve, melyből az öntözést oldják meg.


Egyedi ajánlat! Kérem keressen bizalommal!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére